• Kwaliteit zeilen & weringen oplossingen

  Kwaliteit zeilen voor uw huis

  Kwaliteit zeilen Sinds 1985

 • Wie zoekt perfectiekrijgt uitmuntendheid

  Sinds 1985 heeft de zeilmakerij TECHNIQUE VOILE een onvergelijkelijke ontwikkeling beleefd op het vlak van het zeil in Belgie. Het steeds grotere klantenbestand bewijst dat de keuze van het blauwe klavertje de meestertroef blijft van een geslaagd seizoen. Onze doelstelling is de best presterende en de betrouwbaarste zeilen te blijven maken voor uw grootste voldoening. Kijk naar alle kategorieŔn van competities, en U zult een blauw klavertje opmerken op de zeilen van de boten aan de leiding.

  Door in 1990 de eerste Beigische zeilmakerij te worden die haar zeilen versnijdt met een automatische laser-tafel bewijst TECHNIQUE VOILE U zijn plaats als leider inzake research en technologische ontwikkeling. Vanaf 1993, door samen te werken met het kantoor ALAIN LE ROUX SAILS DESIGN, verstevigt TECHNIQUE VOILE zijn positie inzake onderzoek en ontwikkeling.

  Vandaag , op basis van onze ervaring , hebben we ons bedrijf ontwikkeld en zijn in staat om ook zonnezeilen , geluidsisolatie muren , textiel kanalen en structuren , verlaagde plafonds , luifels , schermen en zonwering en gevelbekleding

 • Aarzel niet om ons te contacteren